Uitsluitend de beste kwaliteit Vanaf 50 euro geen portokosten Vaste klantenkorting Snelle levering

KIES UW MERK >

KIES UW MERKLeveringsvoorwaarden

 

Gebruik   van deze website betekent acceptatie van onderstaande Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aankoop en overeenkomst welke wordt aangegaan op www.devitaminewinkel.nl

 

1. Prijzen en kosten.

De vermelde prijzen zijn in Euro's, incl. BTW en excl. verzendkosten (bij leveringen onder de 50 Euro) tenzij anders overeengekomen.

 

2. Betaling.

devitaminewinkel.nl levert de bestelling na ontvangst van de betaling. Betaling kan geschieden op de makkelijkste en veiligste manier waarop op internet betaald kan worden: iDeal.

Voor de afhandeling van het internet betalingsverkeer werkt devitaminewinkel samen met Buckaroo. Buckaroo zorgt voor een veilige financiele afhandeling van alle bestellingen. De  betaling van uw order betaalt u via Buckaroo aan devitaminewinkel. U merkt hier niets van. Op de betalingsopdrachten zijn de voorwaarden van Buckaroo van toepassing.

 

3. Levering en verzending

Wij pogen onze website up to date te houden. Desalniettemin is het mogelijk dat er een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is dat wel op de website is vermeld. In dat geval nemen wij kontakt met u op om alternatieven te bespreken. Anders gaan wij vanzelfsprekend tot terugbetaling over.

Wij leveren zo snel mogelijk uit, meestal is dat de dag dat de bestelling wordt geplaatst, voor 15.00 uur, of de dag daaropvolgend. Zijn wij niet in staat binnen 7 dagen te leveren dan nemen kontakt op om te bespreken wat te doen.

U dient bij ontvangst van de levering te controleren of het voldoet aan uw verwachtingen. Is dat niet het geval neemt u dan per e-mail, fax of post contact met ons op. Wij trachten een en ander dan binnen een week op te lossen.

 

4. Retournering

U heeft het recht binnen 7 werkdagen na levering de bestelling te retourneren, waarna wij overgaan tot restitutie. 

Retourzendingen worden geaccepteerd indien de verpakking van het produkt onbeschadigd en ongeopend is. Ongefrankeerde retourzendingen kunnen wij niet accepteren.

 

5. Aansprakelijkheid

Bij de samenstelling van de inhoud van de website hebben wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie niet helemaal correct is. Alles op de website wordt aangeboden zonder waarborg ten aanzien van deugdelijkheid of geschiktheid voor een bepaald doel. devitaminewinkel is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die het gevolg is van gebruik van informatie dan wel produkten of diensten, die door deze website is/zijn verkregen.

 

6. Privacy

devitaminewinkel behandelt persoonsgegevens met de uiterste zorgvuldigheid en zal deze nooit aan derden aanbieden.

 

7. Wijziging Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door devitaminewinkel ten allen tijde worden gewijzigd.

 

Op de overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

 

 

 

 

 

KIES UW CATEGORIE >

NIEUWSBRIEF


Solgar approved etailer 4412351