Uitsluitend de beste kwaliteit Vanaf 50 euro geen portokosten Vaste klantenkorting Snelle levering

KIES UW MERK >

KIES UW MERKiDEAL

 

 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 

iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

 

U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank.

 

iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.

 

U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.

 

 

Overschrijving.

U kunt ook kiezen om te betalen middels een handmatige overschrijving. Op het einde van uw bestelling controleert u uw gegevens. Vervolgens corrigeert u die indien gewenst. Dan bevestigt u uw gegevens en ontvangt u van ons een uniek kenmerk dat u bij uw overschrijving dient te vermelden. Daardoor kunnen wij uw betaling gemakkelijk traceren.
Deze vorm van betaling is de langzaamste. De banken verwerken deze alleen tijdens kantooruren en niet altijd even snel. Houdt u daar rekening mee.
Wij sturen af zodra de betaling bij ons is bevestigd.


 

Veilig betalen met Buckaroo

Buckaroo Online Payment Services is een z.g. internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiele instellingen zoals banken en creditcard-acquirers.

 

Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

 

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internetservers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

 

Buckaroo wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

 

Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden.

 

In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo te allen tijde dit melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

 

Wanneer er sprake is van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling kan de consument dit melden op de website van Buckaroo (www.buckaroo.nl) onder het tabblad "Consument". Buckaroo zal deze melding vervolgens direct doormelden aan de betreffende webshop. De webshop zal vervolgens dit afhandelen.

 

Buckaroo Online Payment Services bv
Postbus 40222
3504 AA Utrecht
The Netherlands
Tel:  030 2404721 

Email: info@buckaroo.nl
KIES UW CATEGORIE >

NIEUWSBRIEF


Solgar approved etailer 4412351