Uitsluitend de beste kwaliteit Vanaf 50 euro geen portokosten Vaste klantenkorting Snelle levering

KIES UW MERK >

KIES UW MERKKelp en Spirulina

Kelp en Spirulina zijn de belangrijkste bronnen voor krachtige voedingssupplementen afkomstig van algen en planteneiwitten uit meren en zeen. Kelp is een langstelige zeewier dat veel jodium bevat, een mineraal dat ingezet wordt bij diverse schildklierproblemen. Spirulina is veel kleiner, eigenlijk een ncellig micro-organisme dat op een bacterie lijkt, en is rijk aan chlorofyl. Een tekort aan jodium komt in Nederland niet veel voor sinds ons keukenzout gejodeerd is. Het is dan ook raadzaam om kelp uitsluitend in overleg met een arts over te gaan tot het gebruik van kelp als voedingssupplement.

 

Spirulina bevat eiwitten, vitaminen en mineralen. Spirulina is dan ook aan te bevelen bij ongezond eten en een gebrek aan beweging. Spirulina compenseert tekorten in de voeding en is goed de algehele stofwisseling.

 

Spirulina stimuleert de inwendige reiniging en het zuivert het bloed, daarom is suppletie met spirulina aan te bevelen bij rokers, mensen die teveel alcohol drinken en mensen die onder stress staan.

 

Spirulina bevordert het immuunsytseem, het energieniveau, het concentratievermogen en het uithoudingsvermogen. Spirulina kent vele trouwe gebruikers over de hele wereld. Met name in China wordt aan spirulina reeds eeuwen allerlei geneeskrachtige eigenschappen toegekend, er zijn echter geen overtuigende onderzoeken bekend om die beweringen te staven.

 

 

KIES UW CATEGORIE >

NIEUWSBRIEF


Solgar approved etailer 4412351