Uitsluitend de beste kwaliteit Vanaf 50 euro geen portokosten Vaste klantenkorting Snelle levering

KIES UW MERK >

KIES UW MERKCanadese geelwortel

Canadese geelwortel wordt in Noord Amerika al eeuwen door diverse indianenstammen gebruikt. Tegenwoordig meer en meer ook door Europese therapeuten.

 

Canadese geelwortel (familie van de boterbloem) werd voornamelijk toegepast bij ontstoken en geinfekteerde skijmvliezen. Tegenwoordig wordt Canadese geelwortel ingezet bij het bestrijden van diverse infekties.
Het belangrijkste effekt van Canadese geelwortel is de stimulerende werking op het immuunstelsel. Canadese geelwortel versterkt niet alleen het vermogen van het immuunstelsel om infekties te bestrijden, maar kan ook rechtstreeks bacterieen en virussen aanpakken.

 

Direkt bij de eerste symptomen van verkoudheid of griep kan Canadese geelwortel voorkomen dat de ziekte zich volledig ontwikkelt door de aktiviteit van de witte bloedcellen te verhogen. Canadese geelwortel wordt veel in combinatie met echinacea gebruikt om op die manier het immuunstelsel optimaal te stimuleren en zo te helpen de klachten van bijvoorbeeld het chronisch vermoeidheidssyndroom te verminderen.

 

Gebruik Canadese geelwortel nooit langer dan 1 week achtereen en uitsluitend als de symptomen van de kwaal zich openbaren, op die manier is het gebruik van Canadese geelwortel veilig. Te hoge doses Canadese geelwortel kunnen klachten aan het mondslijmvlies tot gevolg hebben.

 

KIES UW CATEGORIE >

NIEUWSBRIEF


Solgar approved etailer 4412351