Uitsluitend de beste kwaliteit Vanaf 50 euro geen portokosten Vaste klantenkorting Snelle levering

KIES UW MERK >

KIES UW MERKAstragalus

Astragalus speelt al ruim 2000 jaar een belangrijke rol in de traditionele Chinese geneeskunde.
Bestanddelen van Astragalus zijn bekend om hun versterkende werking op het immuunstelsel.
Astragalus versterkt de gezondheid door de weerstand te verhogen, door het uithoudingsvermogen en de vitaliteit te vergroten en door het algeheel welzijn te verbeteren. Astragalus werkt ook als antioxidant. Astragalus zou ook antivirale en antibiotische eigenschappen hebben. Supplementen van Astragalus kunnen veilig met reguliere geneesmiddelen worden gecombineerd.

 

Astragalus is vooral doeltreffend bij het bestrijden van verkoudheid, griep, bronchitis en bijholteinfekties. Astragalus helpt tevens de schadelijke gevolgen van stress op de gezondheid te bepreken. In navolging van China wordt ook in het westen steeds vaker astragalus ingezet om het immuunstelsel te versterken na radio- of chemotherapie. Astragalus heeft een bloedvatverwijdend effekt waardoor het de bloedsomloop stimuleert en astragalus beinvloedt het hart positief.

 

Twee afzonderlijke Chinese onderzoeken toonden aan dat astragalus mensen met hartziekten kan helpen. Uit het ene onderzoek bleek dat astragalus binnen 36 uur na een hartaanval de werking van het linkerventrikel stimuleert; de hartkamer die zuurstofrijk bloed rondpompt. Tijdens het andere onderzoek keek men of astragalus angina pectoris kon voorkomen. Het werd vergeleken met nifedipine, een regulier medicijn voor deze aandoening. De resultaten met astragalus waren beter.

 

Astragalus kan op elk gewenst moment van de dag worden ingenomen. Van astragalus zijn nauwelijks of geen negatieve effekten over het geneeskundig gebruik ervan bekend.

KIES UW CATEGORIE >

NIEUWSBRIEF


Solgar approved etailer 4412351